Muovipakkausten edelläkävijä Suomessa

Lisäarvoa muovipakkauksella

Vuonna 1949 perustettu Muovijaloste Oy aloitti polyeteenipohjaisen muovikalvon valmistuksen ensimmäisenä Suomessa. Nykyään yritys on moniväripainettujen muovipakkausten edelläkävijä ja tuottaa vuosittain 1500 tonnia muovipusseja ja -kalvoja eri teollisuudenalojen tarpeisiin.

Markkinat muuttuvat,
perheyrittämisen arvot pysyvät

Muovijalostetta ohjaavat edelleen perinteiset perheyrityksen arvot. Asiakaslähtöisyys, korkea laatu, edelläkävijän ammattitaito sekä luotettavuus ovat Muovijalosteen kilpailuvaltteja nyt ja tulevaisuudessa.

Lisäämme tuotteenne
näkyvyyttä ja kaupallista arvoa

Jopa 10-väriset ja HD-painolaatuiset muovipakkauksemme soveltuvat vaativiin pakkaustarpeisiin ja lisäävät asiakkaiden tuotteiden näkyvyyttä ja kaupallista arvoa. Kehitämme jatkuvasti uusia tuotteita ja optimoimme asiakkaiden vaatimuksien mukaisia muovipakkauksia, jotka sopivat niin käsin pakkaamiseen kuin teolliseen sarjatuotantoon.

Alansa edelläkävijä
on luotettava yhteistyökumppani

Haluamme olla jatkossakin moniväripainettujen muovipakkausten edelläkävijä. Sen takaavat nykyaikainen tuotantotekniikka sekä innovatiivinen henkilökuntamme. Aktiivisilla asiakas- ja sidosryhmäkumppanuuksilla pysymme kehityksen kärjessä ja kykenemme nopeasti reagoimaan kuluttajien ja jakeluketjun muuttuviin tarpeisiin.

Aktiivisesti mukana kestävässä kehityksessä

Muovijaloste on sitoutunut kestävän kehityksen periaatteisiin. Kaikki pakkausmateriaalimme ovat elintarvikekelpoisia ja soveltuvat poltettavaksi tai kierrätys- ja uusiokäyttöön.
Kuulumme kemianteollisuuden globaaliin "Responsible Care - Vastuu Huomisesta" -vapaaehtoisohjelmaan, joka on teollisuuden pitkäaikaisin ja tunnustetuin kestävän kehityksen ohjelma.
Lue ohjelmasta lisää

  moniväripainettuja muovipusseja ja -kalvoja eri teollisuudenalojen tarpeisiin
Joustavuudestaan
tunnettu,
painostaan
arvostettu
muovipakkaukset vaativiin pakkaustarpeisiin
Toimintavarmuus,
asiakkaiden arvostama
laatu sekä
kumppanuus
tekevät meistä
luotettavan toimijan

Kotimaista laatua vuodesta 1949

Sisällön suunnittelu, visuaalinen suunnittelu ja tekninen toteutus: Sektori